(097) 215-40-46; (093) 46-46-831.
Головна » 2018 » Грудень » 27 » Взаємозв'язок між енергетичними центрами і хворобами
13:41
Взаємозв'язок між енергетичними центрами і хворобами

 

Аджня (ГОЛОВНИЙ ЦЕНТР)


Анатомічно з Аджной пов'язані головний мозок, очі, лобові і гайморові позухі, ніс, верхні зуби. Як і будь-яка інша чакра, аджна буває збудженої, пригнобленої, заблокованої і пухкої.

 

Аджна пригнічується тоді, коли людина занадто часто «западає» і розтрачує енергію. «Западіння», по суті - розтрата енергії уваги. Наприклад, ви «западають» зараз на тому, що у вас в даний момент робиться вдома. Ваша енергія уваги прикута до дому - частина енергії Аджна знаходиться поза вас.

 

Якщо людина має тенденцію «западати» на багатьох речах одночасно або взагалі схильний до «западання», то спочатку його аджна перевозбуждается, а потім, після перевитрати енергії, стає стабільно угнетенной.Ето може призводити до різних головних болів тупого характеру. Взагалі, головні болі бувають різного характеру: давить, пульсуючий, гостра, тупа і т.д.

Причини їх різні:

  • Мігрені пов'язані з перезбудження Аджна, але частіше вони пов'язані зі свадхистхану, а саме - з ситуацією, коли енергія свадхистхани починає потрапляти в Аджну.

  • Тупі головні болі і всілякі потьмарення свідомості, стану дискоординации, стану, коли людина сіла і «полетів» (він не задумався, бо коли людина думає, у нього очі активні, а в цьому стані очі порожні) - все такі стани пов'язані з пригніченістю Аджна або з великою «діркою» на аджні. Такі дірки і «хвости» на аджні можуть утворюватися тоді, коли людина дуже багато людей «підчепив» на свій світогляд або на свою логіку.

 

Наприклад, гіпнотизер - фахівець з класичного гіпнозу по Шарко, веде сеанс. «Зараз я дорахував до 10 і ти заснеш +», - це чисто аджновское випромінювання, після цього людині дається якась установка. Що таке «установка»? гіпнотизер бере «шматок» своєї Аджна і «вклинюється» його в Аджну іншої людини. Кому-то при цьому може стати легше, але у гіпнотизера енергії стане менше. Природу не обдуриш. Найчастіше такі проблеми бувають у шкільних вчителів, які навчають дітей переважно навіюванням на аджні: «Треба робити так, ти зрозумів, треба так !!!»

 

Якщо при цьому чакра у такого вчителя не чорна, або він порушує чорні закони, то возникаю «хвости» на аджні, і в подальшому аджна постійно пригнічена, що призводить до вищеперелічених захворювань. Специфічні синдроми на аджні, менш загальні, але теж трапляються - це стан незадоволення, яке виражене через Аджну.

 

Невдоволення може виражатися різними шляхами: через анахату (образа), вішудху

 

(Бурчання, критика). Може воно виражатися і через Аджну, людина специфічно

 

«Спідлоба» дивиться на світ: «Очі б мої тебе не бачили». Як правило, такий стан «б'є» по гайморові пазухи і призводить до гаймориту, синуситу і випадання, продирявліванія верхніх зубів. Іноді бувають люди, у яких верхні зуби погані, а нижні хороші. Це, як правило, пов'язано з тим, що у людей «верх» незадоволений, а маніпура нормальна, тому що нижні зуби більше пов'язані з маніпурой, а верхні - з гайморовими пазухами, носом і Аджной. Іноді у спортсменів після травм носа починають псуватися верхні зуби.

 

Є ще цікаві специфічні синдроми, пов'язані з Аджной:

Це синдром недоплаканності. Людині, а частіше дитині в дитячому віці вселили - плакати погано, треба приховувати свої почуття. Емоції, точніше, емоційні енергії виділяються, але не залишають тіло і відкладаються на м'язах, пов'язаних з відповідною чакрой. В даному випадку - на аджні.


Сльози, що не виплакала, створюють гіпернапряженія очних і деяких лицьових м'язів, які найчастіше виявляються у формі постійної напруги чола: таке відчуття, що людина весь час трохи насуплені.

 

Згодом, оскільки на те, щоб блокувати всі ці емоції, витрачається енергія Аджна (хоча це емоції анахати), аджна від цього вилітає. У людини можуть виникнути проблеми з головним болем.

 

Установка «Очі б мої не бачили» може бути закладена у вигляді цілісної програми. Наприклад, батьки часто повторюють дитині «Очі б мої тебе не бачили», а дитина повторює всі за батьками і у нього теж буде ця програма «очі б мої не бачили», і він багато чого «не бачить». Таким чином він сам собі на енергетичному рівні руйнує очі, а заодно і печінку. Іноді це порушення може призвести до діабету. Існує така кумедна зв'язок: печінку пов'язана з очима, а очі з печінкою. Іноді низька щільність поля на аджні виникає за рахунок того, що у людини відсутній внутрішній право на власну думку.

 

Він постійно пріслушіватеся до того, що говорять люди (газети, книги, ЗМІ). Але ж сьогодні кажуть так, завтора так ... А енергія, яка могла б бути витрачена на те, щоб сформувати свою точку зору, йде. Думати своєю головою стає ще важче. Якщо поле пухке, якщо чакра слабка, то обов'язково хто-небудь це поле згодом з'їсть. Тому людина з пухкої Аджной рано чи пізно «садить» собі кого-небудь на Аджну. Фізіологічно це може привести до тику лівого ока, який виникає тоді, коли людині нав'язали невластиву йому точку зору. Причому людина може і не усвідомити цього. Іноді таке відбувається при надмірному інтересі до різноманітних філософських і езотеричних систем.

 

Виявляється така свого роду аджновская всеїдність. Людина читає, читає, читає, слухає все підряд. При цьому він пропускає зовсім різні енергії, а свого світогляду НЕ викристалізує. Але в дійсності все чужі системи - це лише цеглинки, з яких потрібно вибудувати свій світогляд. Це кармічна завдання людини по аджні. Якщо людина цього не робить, то він просто роздає свою енергію всім цим системам і авторам, у нього виникають проблеми з Аджной.

 

 

 

Вішудху (МОВНОЇ ЦЕНТР)


Вішудха пов'язана зі щитовидною і паращитовидної залозами, з вухами, з усім, що знаходиться в гортані, з стравоходом, трахеєю, верхньою частиною бронхів. Іноді від проблем вішудхи може страждати верхня частина легенів (хоча в основному легкі знаходяться на анахаті), мова (їм ми балакаємо), шийні хребці. Найбільш поширений варіант порушення вішудхи - це збудження внаслідок недомовленості. У людини виникає бажання щось сказати, іноді приємне, іноді неприємне, у нього є своя думка. А свою думку потрібно висловлювати.

 

Однак у людини є програма, яка блокує право на вільне вираження своєї думки. Енергія все одно є, вона накопичується в ділянці вішудхи, але не випромінюється. При цьому виникає «клубок у горлі», який є першою, ще чисто енергетичної подсказкойо тому, що з чакрою не все гаразд. Надалі подібний «грудку» може привести до різних захворювань. Якщо це «грудку» образ, то, як правило, він призводить до захворювань типу астми. Бронхіти теж пов'язані з великою кількістю невисловленого невдоволення чи просто культивуванням в собі стану невдоволення, але в цьому випадку мова йде вже про анахатних станах.

 

Іноді вішудха може порушуватися внаслідок того, що людина поводиться на вішудсі по-чорному, тоді як вона у нього біла. Тобто він провокує людей на інтерес до якоїсь інформації, люди на ньому починають западати, енергія йде йому на вішудху, але вона не переварює цю енергію. Тоді вона збуджується, у людини виникають захворювання, пов'язані з гіпофункцією відповідних органів.

 

З точки зору здорового глузду, якщо чакра збуджена, то органи повинні порушуватися, а якщо пригнічена - то придушуватися. Насправді все навпаки. Якщо у людини вішудха збуджена, то у нього буде синдром недостатності функції щитовидної залози. А якщо пригнічена, то - надмірності. «Зоб» - це синдром пригнобленої вішудхи, а не збудженої. (Мається на увазі гіпотиреоїдних зоб (гіпотеріоз), при якому щитовидна залоза може бути збільшена в розмірі, так організм намагається компенсувати зниження її гормональної функції. Існує ще еутиреоїдний, гіпертиреоїдному зоб. Їх природа інша).

 

З пригнобленої вішудхою пов'язані астма, бронхіти і т.д. Вішудха дуже часто, як це не дивно, пригнічується через критику. Критика, в общем-то пов'язана з недостатністю маніпури, але коли людина критикує, він викидає енергію вішудхи. Критика - це гіпервираженіе своєї думки. Людина висловлює свою думку, його ніхто не питає, а він все висловлює і висловлює. З цим пов'язані всілякі захворювання горла, гланди, тобто різноманітні запальні процеси в області горла. Найпростішою і найпоширенішою причиною захворювань горло, як правило, є критика: когось вилаяв, покритикував - захворіло горло.

 

Пополоскав евкаліптом, морською сіллю - на зразок відпустило. Хоча, в принципі, потрібно відразу розбиратися - кого ви і де насварили. З критикою пов'язані багато гострих хвороби зубів. Коли когось сильно насварили - починають хворіти зуби, причому виникає саме гострий біль. Пародонтоз - більш складне захворювання, пов'язане з різними чакрами. Вішудховское захворювання - глухота, що не вроджена - кармічна, а набута. Причина в тому, що у людини є тенденція не слухати чужої думки взагалі. Йому кажеш, а він «як об стінку горохом». Він таким чином сам відгороджується, перекриває приплив енергії в чакру.

 

Ще одне захворювання, пов'язане з вішудхою - заїкання. За моїми спостереженнями, заїкання пов'язане з пробоєм вішудхи або з пожиранням потоку вішудхи кимось іншим. Іноді дитина не може вимовляти букви. В даному випадку потрібно дивитися, хто на ньому «сидить» (тобто забирає собі енергію, призначену для формування дитини). Часто відлучення «поглинача» від потоку призводить до поліпшення. Синдром пробитою або відданої вішудхи на психоемоційному рівні - втрата естетичних почуттів. Людині все одно у що одягатися: красиво або некрасиво, естетично або неестетично, втрачається інтерес до своєї зовнішності.

 

 

АНАХАТА (СЕРДЕЧНИЙ ЦЕНТР)
З анахатою пов'язана вся серцево-судинна система, перш за все саме серце, легені, все хребці грудного відділу, руки, ребра і все міжреберні проміжки, нижня частина бронхів (частина бронхів пов'язана і з вішудхою, і анахатою, в залежності від того, де саме бронхіт локалізована).


Стан анахати легко визначити, навіть якщо ви не бачите енергетик. Для цього достатньо розглянути руку людини: якщо у нього долоню в дрібних сухих зморшках, підсохлий, то це говорить, як правило, про пригніченості анахати.

І, навпаки, якщо рука соковита м'ясиста, то анахата нормальна. Блокована анахата спостерігається у людини з ригидной сферою почуттів. У людини з блокованої анахатою відсутня внутрішнє право на вільне вираження будь-яких почуттів. Людина не може вільно любити, вільно ненавидіти, вільно радіти, вільно засмучуватися і т.д. Почуття затиснуті в лещата і блоковані.

 

Таку людину навіть при відсутності хвороби легко визначити за деякими зовнішніми ознаками. По-перше, при повному диханні йогів або взагалі при диханні людина не дихає грудьми, він дихає животом або ключицями, груди не здатна розширюватися. По-друге, спостерігається «панцирні» - людина ходить як в панцирі, монолітно. У більшості випадків це супроводжується всілякими проявами остеохондрозу, сколіозу. Взагалі, всюди, де проявляється ригідність спини, можна говорити, як правило, про блокування відповідної чакри. У перспективі блокована чакра призводить до всіляких серцевих захворювань.

 

У подальшій перспективі, якщо у людини є блокування на вільне вираження почуттів, це призводить до гіпертонії і пригніченості анахати. Є кілька ланцюжків розвитку хвороби. З одного боку, пригнічення може статися тому, що невикористаний орган атрофується, є такий загальний принцип, закон Ламарка.

 

З іншого боку, на таку людину мають тенденцію западати: «Ах, він сухар черствий!». Виникають претензії по анахаті, пробої в області серця, відтоки енергії і т.д. А пригніченість анахати призводить до підвищення тиску, до гіпертонії. У перспективі є певна ймовірність дійти до інфаркту. Хоча інфаркт - це специфічна болячка. Розвивається інфаркт, за моїми спостереженнями, тоді, коли на людину запало одночасно багато людей, причому запало специфічно, із серії: «Попутного вітру в горбату сторону».

 

Коли багато людей хочуть позбутися від людини, він їм заважає. Можливі й інші причини. Пам'ятаєте фільм «Час бажань». У героя стався інфаркт. Причина була в тому, що він жив не своїми бажаннями, жив по чужих бажань, відповідно, віддавав свою анахату. Збуджена анахата може бути пов'язана з тим, що людина поводиться при білій чакри по-чорному, тобто притягує до себе почуття інших людей. Наприклад, поширена картина - сімейна пара в літах, у чоловіка - гіпертонія, у дружини - гіпотонія. У обох хворіє серце. Претензіі- «він мене не любить, не розуміє, він мені мало приділяє уваги», а він каже - «а я більше не можу!». Він при цьому відчуває себе винуватим.

 

Відчуття себе винуватим - це вже пробою анахати, він намагається відстебнути все, що можна, у нього енергії стає все менше і менше, виникає дірка, а їй ця енергія, яку вона від нього отримує, не потрібна, у неї виявилася анахата біла. У дружини надлишок цієї енергії, вона її не з'їдає, анахата збуджується, тиск падає, голова болить. Всілякі захворювання легенів: запалення легенів, туберкульоз і т.д. виникають від нестачі радості життя. Хвороби легенів безпосередньо пов'язані з такою якістю, як туга.


Туга - це недолік енергії вогню в легких.

 

Але не вогню в чистому вигляді, а енергії радості, живої енергії. Якщо людина вміє радіти життю, то все класно. Пам'ятайте відомий фільм «Формула любові», де виражений такий погляд: «Татко каже, що їсти одні радості від життя негідно». Тут мається на увазі захоплення від життя, Свадхістхана - це задоволення, а захват, спрямований на якийсь об'єкт, це більше відноситься до анахаті. Причому, той же татко лежав з паралічем, що змушує глибоко замислитися про цінності його життєвої позиції.

 

Буває, що запалення легенів виникає тоді, коли людина дуже сильно з кимось посвариться. Лайка, висловлювання з великою претензією до людини можуть привести пробою анахати, причому брудними енергіями, який в свою чергу може бути причиною легеневого захворювання. Бронхіти виникають при невдоволенні життям.

 

Людині все не так, він сидить і культивує в собі цей стан. Якщо стан локальне, то виникає гострий бронхіт, якщо уповільнене, постійне - хронічний. Всілякі захворювання, пов'язані з хребтом в області анахати, тобто остеохондрози спини, сколіози і т.д. Остеохондроз, як найбільш улюблене захворювання нашого часу (за все своє життя я бачив не більше 5 осіб, у яких не було остеохондрозу), пов'язаний з блокуванням або пригніченістю відповідної чакри.

 

Якщо чакра блокована або пригнічена, людина сутулиться відповідним образом.Сутулость стає хронічною, м'язи злегка запалюються, підтверджують відповідне положення хребта, хребет підтверджує положення м'язів. Якщо у людини болі починаються від плечей і закінчуються сонячним сплетінням, то сміливо можна тренувати більш вільне вираження почуттів.

 

Сколіози, викривлення хребта пов'язані з іншим аспектом. Як уже писалося вище у людини права сторона тіла «чоловіча», а ліва - «жіноча». Коли у людини на якийсь стороні енергії стає менше, то людина починає сутулиться в відповідну сторону. В такому випадку у людини порушення наступного характеру: чи людина вміє випромінювати почуття, але не вміє приймати його, або навпаки; або до нього є якісь конкретні претензії від представників певної статі - тільки від чоловіків, або тільки від жінок, особливо в дитячому віці, коли може мати місце дуже сильна зав'язка на одного з батьків - маму сильно люблю, а тата - немає, або навпаки.

 

Увігнутість хребта виникає тоді, коли чакра возбуждена.Человек отримує енергії більше, ніж може перетравити. Всілякі міжреберні невралгії, які теж пов'язані часто з анахатою, виходячи з моєї практики, виникають внаслідок локальних порушень, людина десь там «прострілив почуттями». Ця проблема добре знімається мануальною терапією при вправленні відповідного хребця, і біль через пару днів проходить.

 

Мастопатії виникають через блокування анахатних почуттів. Вони виникають у жінок, у яких анахатной енергії багато, але вони не вміють її висловлювати і випромінювати. Це застій анахатной енергії, всередині кипить і вирує, а зовні немає. За моїми спостереженнями, це іноді пов'язано зі над-дисциплінованою сім'єю. Наприклад, жорстким батьком, який дівчинку тримав в їжакових рукавицях. Якщо блокування на почуття не було, тобто у жінки є анахатная енергія - вона випромінює, немає - не випромінює. Але якщо енергія є, а її жінка не випромінює, то вельми вірогідна мастопатія.

 

У молодому, особливо в дівочому віці, мастопатія може виникнути внаслідок того, що дівчинці вже пора жити статевим життям, а вона цього не робить. Така мастопатія, якщо не дуже запускається, проходить після знаходження постійного партнера. Оскільки у нас живучі вставки - «поки заміж не вийде -ні-ні ...», то важливо вчасно все встигнути.

 

Зараз багато молоді з деформованою грудною кліткою, і взагалі, зараз велика рідкість верхня анахата. У анахати є кілька сегментів.

  • Верхня анахата відповідає за любов до Бога, Природи, Космосу - трансцендентальну любов, бхакті.
  • Середня анахата відповідає за любов, дружбу до рівних собі, за партнерські відносини.
  • А нижня анахата відповідає за любов до свого: мій дім, моя собака, моя дружина.

 

Людина сутулиться в тій зоні, яка у нього пригнічена. Зараз верхня анахата

велика рідкість, нижня ще хоч зрідка прорізається. Тому поширена

«Негритянська» (як у виконавців репу) хода у молоді. Пояснити, як можна любити Бога неможливо, якщо у людини цей сегмент анахати відсутня. На психоемоційному рівні синдромом пробитою анахати є депресія і образливість.

 

 

МАНИПУРА (ТРАВНИЙ ЦЕНТР)

Манипура пов'язана з такими органами: шлунок, шлунково-кишковий тракт (за винятком верхньої частини стравоходу), кишечник - перш за все тонкий, товстий кишечник більше пов'язаний з муладхарі, верхня частина нирок і надниркових залоз (адреналін і т.д.), печінка, селезінка , хребет на рівні маніпури, підшлункова железа.Угнетенная маніпура формується у людей, які постійно «гнуться», яких гнуть. Така людина не схильний приймати на себе відповідальність за свої вчинки, а перекладає її на кого-то. Людина схильна жити в борг. Людина не має можливості відстоювати свої інтереси. Манипура відповідає за домінування, за здатність людини домінувати серед собі подібних. Якщо у людини ця здатність ослаблена або блокована, то він свою енергію маніпури віддає іншим людям. Що вони йому у відповідь повертають, то і їсть. Якщо він віддає більше, ніж у нього є, якщо він постійно пригнічений - формується образ «маленької людини», то маніпура, природно, угнетается.В медицині такий стан називають психологічним стресом, у людини постійно присутнє відчуття тривоги, як я буду жити, страхи - це все синдроми пробитою маніпури. Втрата енергії маніпури - це відчуття страху. Тривожність - це також пробита маніпура.Пробітая, пригноблена маніпура призводить насамперед до підвищеної кислотності, гастриту.

 

Виразка - результат того, що людині нав'язують чужу позицію, а він її приймає. Він би хотів змінитися, але не може, тому що не вміє відстоювати себе - виразка забезпечена. У психології є така концепція, що виразка - це аутоагрессия. Коли на людину наїжджають, у нього виникає агресія, а агресію він не може висловити на іншу людину і висловлює її на себе, самоїдство. Захворювання печінки пов'язані найчастіше зі злістю людини, яка може виражатися, а може і не висловлюватися. Людина накопичує в собі злість і від цієї злоби ще й балдеет. Печінка і жовчний міхур - це чоловік-дружина по китайській системі. Якщо у людини порушується печінку, то пригнічуються шляху жовчного міхура. Жовч не викидається інтенсивно, виникають застої, в застійної жовчі формуються пластівці, злипаються, утворюються камені.

Всілякі захворювання підшлункової залози, типу панкреатитів, виникають через специфічні маніпурних порушень. Моя особиста статистика в цій галузі мала, але найбільш вірогідна причина - це відсутність внутрішнього права на ініціативу.

 

Людина хороший, маніпура у нього є, але проявити ініціативу, зробити щось своє (нижня маніпура) - у нього можуть виникати захворювання підшлункової залози. Захворювання дванадцятипалої кишки - захворювання пригнобленої маніпури, самоїдство, радикальних відмінностей з причин від звичайної виразки я не помічав.

 

Маніпурная хвороба, як це не дивно, діабет. Причиною є загальне відчуття незадоволеності життям, то не так, це не так, тобто відсутність внутрішнього горіння.

 

Хвороби збудженої маніпури. Тенденція вирішувати всі проблеми тільки за допомогою маніпури. Стан «вічного воїна». Це може бути пов'язано з блокуванням анахати або свадхистхани. Для таких людей характерні почервоніння обличчя, сухість статури. У людини пригнічується анахата або Свадхістхана, іноді і те, і інше, виникає перезбудження капілярної системи, капіляри починають лопатися. Манипура збуджується, а кислотність в цьому випадку знижується. Людина випромінює занадто багато маніпурной енергії, а всередині у нього її не залишається. У такої людини стає гіперчутливим шлунок, у нього постійні отруєння.

 

Ще один цікавий момент - нездатність зачаття часто пов'язана з пригнобленої маніпурой. Якщо у пацієнтки пробита маніпура, особливо якщо вона пробита батьком, у неї можуть виникнути проблеми із зачаттям. До тих пір, поки вона не зніме батька з маніпури, а це значить навчитися не залежати від нього емоційно, до цих пір зачаття проблематично. Хоча начебто матка знаходиться на рівні свадхистхани, але при всьому при тому пов'язана вона з плодом через маніпуру, і по всій видимості, енергія йде до плоду через маніпуру матері, а не через свадхистхану.

 

Якщо маніпура пригнічена, то плід не може отримувати енергію навіть на початкових етапах, жінка вагітніє і у неї відбуваються викидні. Необхідно знімати з маніпури того, хто там сидить, прибирати свою залежність від чиїх би то не було думок, концепцій, відносин, відчувати себе самостійним, незалежним людиною.

 

З кармічного точки зору, це зрозуміло: якщо людина не є самостійним і незалежним, то новий народжений людина буде психологічно збитковим. Кому це треба? Ось душа, яка бажає втілитися, і ігнорує таких батьків.

 

 

СВАДХИСТХАНА (СТАТЕВОЇ ЦЕНТР)

З свадхистхану пов'язані статеві органи (чоловічі, жіночі), сечовий міхур, нижня частина нирок, ниркові балії, сечоводи, сечовий канал, яєчники, матка - у жінок, нижня частина попереку (крім крижів, який пов'язаний з муладхарі), стегна.

 

Найбільш поширеним порушенням є видача якихось обіцянок, «розпускання» свадхистхани полів при їх не-реалізації. Жінка або чоловік поля розпустили, народ позападали, на секс налаштувався, а потім - відбій.

 

Сутність цього порушення полягає в тому, що у людини є бажання, яке блоковане, тобто відсутність внутрішнього дозволу на отримання задоволення. Хочеш - роби. А якщо у людини бажання є, а внутрішнього права на це немає, то рано чи пізно виникають захворювання. У жінок це призводить до захворювання придатків, запалення яічніков.Следующій цікавий тип порушень. Оскільки європейська культура базується на християнстві, то в нашій культурі є загальна установка на негативне ставлення до сексу. Ця установка настільки глибоко лежить в нашій культурі, що навіть коли свідомо думаєш, що все добре і можна, все одно в глибині душі (ця установка дуже глибоко лежить в нашому менталітеті) вона залишається, і викорчувати її дуже складно. Якщо ця установка активно проявляється, то людина може бути схильний до всіляких захворювань грибкового характеру (молочниця і т.п.). З іншого боку, якщо людина не вміє просто кайфувати, отримувати задоволення, тобто жити кайф в повній мірі, то можливі різні застійні захворювання, наприклад, у чоловіків - простатіти.Кроме того, при внутрішніх обмеженнях можуть виникати захворювання поперекової області, знижена гнучкість цієї області. Ще одна психологічна причина, яка б'є по Свадхистхане і може привести до тих чи інших хвороб, і у чоловіків і у жінок - страх вагітності, у жінок страх завагітніти, у чоловіків - за жінку. Це може призводити до розвитку різних захворювань, запалень.

 

Хвороби передміхурової залози (простати) пов'язані з відсутністю внутрішнього права на отримання задоволення, емоційна ригідність, що не чуттєва ригідність, а саме емоційна, і в перспективі з западением жінок на цю ригідність.

 

Чоловік не може повністю отримати кайф від жінки, відпустити себе в сексі, що призводить до постійного пошуку нових партнерок: спробував, що щось не те, пішов шукати іншу, знову не те. А проблема-то всередині: відсутнє право на повне задоволення. Іноді мотивацією такого затиску є бажання «показати себе» в ліжку, довести свої чоловічі здібності.

 

Результат той же - простатит. Фіброми, кісти і подібні хвороби пов'язані з якимись конкретними западання на жінок з боку чоловіків, іноді з обманами, причому обмани можуть бути двох видів - обмани чоловіків і обмани себе. В одному випадку чоловік западає, а в іншому випадку, жінка робить вигляд, що їй добре.

 

Усвідомленні фізичні вправи, заняття йогою і якісний масаж, сприяють відновленню правильної роботи енергетичних центрів, і привносять зміна поведінкової реакції на побутові ситуації, тим самим впливаючи на здоров'я людини або навіть є його основою.

 

Переглядів: 794 | Додав: annakasiyan | Рейтинг: 0.0/0
Всьогого коментарів: 0
avatar