(097) 215-40-46; (093) 46-46-831.
Головна » 2018 » Грудень » 18 » Масаж для ніг - просто релакс?
18:44
Масаж для ніг - просто релакс?

Ні для кого не є дивним той факт, що ноги людини, а особливо стопи - це одна з найбільш чутливих частин тіла. Саме на стопі людини знаходиться найбільша кількість біологічно активних точок, які відповідають за роботу організму і окремих органів. Наприклад, якщо ви довгий час перебували на вулиці і ваші ноги переохолодження це може стати причиною виникнення застуди. У той же час, прогрівання ніг сприятиме швидкому одужанню.

 

 

Якщо говорити про масажних процедурах, перша асоціація, яка виникає у людини - це масаж спини. Масажу рук, а тим більше ніг і стоп, як правило, приділяється мало уваги. І дуже даремно! Виконуючи регулярний масаж ніг, ви не тільки позбудетеся від втоми, але також зможете захистити себе від багатьох захворювань!

 

Про масаж ніг особливо варто задуматися тим людям, чия робота змушує більшу частину дня проводити на ногах. Постійна напруга і навантаження часто є однією з причин появи артритів, варикозного розширення вен та інших хвороб, які заважають жити нормальним життям. Краще подбати від це заздалегідь, чи не так? Звичайно ж, про зміну роботи думати не варто. А ось про відпочинок і релаксацію задуматися не завадило б!

 

 

Хочете масаж ніг високого рівня?

Для цього зовсім необов'язково шукати професійного масажиста. Більш того, вам не доведеться виконувати його самостійно або обтяжувати цим членів своєї сім'ї. Представляємо вашій увазі компактне і недорогий пристрій - масажер для ніг. Його комплексний вплив не тільки роликів, а й повітряних подушок робить те, що не під силу людським рукам.

 

Масажер для ніг - це впевнений крок до здововью тіла і душі!

Принцип дії різних масажерів для ніг полягає, як правило, в стимуляції підошви стоп, а в деяких випадках і гомілок. Масаж ніг стане справжньою панацеєю після виснажливого робочого дня! Він відмінно релаксує, знімає зайву напругу і біль в ногах. Гарний настрій вам гарантовано!

 

 

Область впливу масажерів

  • Стопи + пальці стоп
  • Гомілки (ікри)

 

Масажери для ніг відрізняються по функціональності і видам виконуваного масажу.

  1. При вібраційному масажі ролики пристрої виконують руху різної амплітуди і частоти. Вібрації проникають глибоко в тканини, покращують кровообіг.
  2. Роликовий масаж стоп. Класична процедура - масаж за допомогою роликового механізму, якийрухається по довжині стопи.
  3. Шиа-Цу - точковий вплив на поверхню стоп. Стимулювання життєво важливих точок, що відповідають за функціонування того чи іншого органу.
  4. Повітряно-компресійний масаж, або масаж за допомогою повітряних подушечок. Ніжний і турботливий режим масажу, який допоможе зняти втому і напругу.
Переглядів: 461 | Додав: annakasiyan | Рейтинг: 0.0/0
Всьогого коментарів: 0
avatar