(097) 215-40-46; (093) 46-46-831.
Головна » 2019 » Лютий » 4 » Рефлекторний масаж стоп. Просто, приємно і без болю.
19:11
Рефлекторний масаж стоп. Просто, приємно і без болю.

⠀Східні мудреці вважали, що підошви наших ніг - це «місця контакту з ... життям». І не просто з підлогою або землею. Тут все набагато глибше. Йдеться про контакт з навколишнім середовищем.
Наше життя, повна стресів і надмірних навантажень, проходить серед високовольтних ліній, в штучних будинках з металу і бетону, в автомобілях, поїздах і літаках. Тобто все далі від природи.
Кращий масаж рефлекторних зон ніг - ходьба босоніж. Якщо у Вас - підлога з підігрівом, то Ви, ймовірно, так і робите. Однак користі від ходьби босоніж по лінолеуму або паркету, навіть краще і «екологічно чистому», - мало. Значно більш дієвий варіант - пройтися босоніж по траві, піску, землі, каменях.

 



КОЖЕН ОРГАН МАЄ СВОЮ ЗОНУ


⠀Наша стопа складається з 26 кісток, 56 зв'язок і 38 м'язів. На ній міститься близько 70 000 (!) Нервових закінчень. Тобто ця високорефлекторная зона пов'язана з усіма внутрішніми органами.
Масаж стоп здавна використовують східні народи. В його основі - рефлексологія стопи. Тобто вплив на органи через точки на поверхні. До біоактивним точкам належать кисті рук, стопи, вушні раковини, обличчя тощо. Найбільш доступні й легкі в освоєнні стопи. Рефлекторний масаж стоп неймовірно простий, приємний і головне - безпечний.
На підошвах наших ніг, як на карті, кожен орган має свою зону. Якщо використовувати спеціальні прийоми точкового масажу, то можна знайти місця з порушенням енергетичного харчування і легко усувати не тільки блокаду енергетичних каналів, а й різні кристалічні відкладення.



СИГНАЛ ДО САМОЗЦІЛЕННЯ ОРГАНИЗМА


⠀Масаж стоп допомагає позбавитися від проблем на трьох рівнях: фізичному, емоційному та ментальному. Він відновлює енергетичний баланс організму, покращує роботу серцево-судинної, нервової, імунної систем, опорно-рухового апарату. Це - сигнал до самозцілення організму.
Фахівці зі стажем радять робити масаж стоп не більше десяти хвилин за сеанс. Часто навіть коротка процедура дуже ефективна. Масажувати рефлекторні зони стоп можна кожен день по кілька разів. І сьогодні це можна легко реалізувати за допомогою масажера для ніг.

 

Переглядів: 627 | Додав: mazepa104 | Рейтинг: 0.0/0
Всьогого коментарів: 0
avatar