(097) 215-40-46; (093) 46-46-831.
Головна » 2018 » Грудень » 17 » Регулярний масаж допоможе налагодити обмін речовин!
14:32
Регулярний масаж допоможе налагодити обмін речовин!

Часом ми навіть не здогадуємося, як сильно залежить наше здоров'я від правильного обміну речовин. Цей процес триває протягом всього нашого життя. Непомітний і практично невідчутний, він є практично основним фактором гарного самопочуття і, як наслідок, настрою. Тому хотілося б приділити питанню обміну речовин окрему увагу: розповісти про його особливості, а також про те, як за допомогою масажу можна поліпшити обмінні процеси і стан здоров'я в цілому. $ CUT $

 

Говорячи простою, ненауковим мовою, обмін речовин, або метаболізм - це комплекс різних хімічних реакцій, які складають основу життєдіяльності нашого організму. У процесі обміну речовин важлива участь і взаємодія всіх елементів (природних і хімічних) - білків, жирів і вуглеводів. Вони розщеплюються, завдяки чому організм отримує необхідну для життя енергію.

Що таке обмін речовин?

 

Обмін речовин являє собою два доповнюють один одного процесу:

  • в ході дисиміляції (катаболізму) складні поживні речовини розпадаються до більш простих;
  • в ході асиміляції (анаболізму) організм синтезує, створює, а також засвоює необхідні йому речовини.

 

Обмін речовин можна також розділити на такі етапи:

  1. Живильні речовини надходять в організм.
  2. Всмоктування поживних речовин з травного тракту.
  3. Поділ, синтез, засвоєння різних поживних речовин організмом.
  4. Виведення продуктів розпаду.

 

Чому варто приділяти увагу обміну речовин?

 

 

  1. Правильний метаболізм - основа красивої фігури! Напевно кожен з нас мріє завжди перебувати у відмінній формі. Це стосується не тільки жінок, а й чоловіків, адже зайва вага - не найкращий прикраса. Від обміну речовин безпосередньо залежатиме процес схуднення.
  2. Порушення обміну речовин тягне за собою захворювання багатьох внутрішніх органов.Поетому, якщо ви бажаєте бути здоровими, оптимістичними і красивими - подбайте про свій організм!

 

Якими способами можна поліпшити обмін речовин?

  • Правильне харчування
  • Рухливий спосіб життя
  • Відмова від шкідливих звичок
  • повноцінний сон
  • масажні процедури

 

Як масаж допоможе вирішити ваші проблеми?

 

 

Серед усіх перерахованих вище способів хотілося б виділити масажні процедури. Під впливом масажу активізуються обмінні процеси в організмі, налагоджується робота внутрішніх органів. Тому, якщо ви зважилися купити масажне крісло для будинку, ви придбаєте надійного помічника, який, крім задоволення, принесе вам користь.

 

Завдяки масажному впливу збільшується концентрація ферментів в органах, а також гормонів в лімфі і крові, які прискорюють хімічні процеси і реакції, що відбуваються в організмі. Загальний масаж в кріслі прискорює процес обміну речовин до 1,5- 2 раз; дія триває в середньому протягом двох годин.

 

При регулярних масажних процедурах, ефект буде проявлятися на протязі всього періоду, а також і протягом деякого часу після нього. Крім того, легкий масаж збільшує моторику шлунку, позитивно впливає на переварюють властивості шлункового соку.

Єдиний нюанс: масаж варто проводити за півгодини-годину до їжі, або як мінімум через годину після неї.

Переглядів: 466 | Додав: annakasiyan | Рейтинг: 0.0/0
Всьогого коментарів: 0
avatar