(097) 215-40-46; (093) 46-46-831.
Головна » 2018 » Грудень » 18 » Масажне крісло і здоров'я
18:52
Масажне крісло і здоров'я

Станом на сьогоднішній день можна спостерігати позитивну тенденцію: все більше людей починає замислюватися про здоровий спосіб життя. Поняття це дуже широко і полягає не тільки у відмові від шкідливих звичок. Сюди також входить рухова активність і повноцінний відпочинок.

 

У стрімкому темпі сучасного життя вільного часу залишається деколи дуже мало. А адже організму для нормального функціонування як раз таки потрібен саме регулярний відпочинок! Деякі люди не можуть дозволити собі навіть таку розкіш, як прогулянка в парку, не кажучи вже про заняття спортом. Дорога на роботу і назад - ось і всі наші прогулянки, хіба не так? Багато хто погодиться з цим: робота, думки про заробіток займають нашу свідомість і час. Природно, саме в такому напруженому режимі починають проявляти себе різні захворювання. Ось тоді до нас і приходять думки про те, що організм просто вимагає кардинальних змін в образі життя. 

 

 

Яким же чином пов'язано масажне крісло зі здоровим способом життя, запитаєте ви? Давайте зупинимося на цьому питанні.

 

Більшість з тих людей, хто хоч раз випробував масажне крісло на собі (вдома або в спеціалізованому центрі), змогли переконатися в тому, що ефект є, і до того ж помітний. Природно, при регулярному використанні крісла ефективність його впливу значно збільшується. Масажне крісло було розроблено для людей, які піклуються про своє здоров'я, особливо для тих, у кого не вистачає часу на відвідування масажиста і заняття спортом.

 

Принцип роботи масажного крісла полягає в русі спеціальних роликів уздовж спини і сідниць. Також, крісло забезпечує масаж голови та шиї, рук і ніг.

 

Вашій увазі пропонується:

  • велика різноманітність автоматичних режимів (розминає і компресійний масаж, точковий вплив, Шиа-Цу, режим невагомості, витягування хребта і багато інших)
  • ручні настройки (можливість адаптувати крісло "під себе" для досягнення кращого ефекту)
  • приємні доповнення (інфрачервоний прогрів, дистанційне управденіе, автоматичне сканування тіла, вбудована музична система).

 

 

При регулярному використанні позитивні зміни в організмі гарантовані:

  • розслаблення організму перед сном, нормалізація режиму сну
  • поліпшення травлення і обміну речовин
  • підтримання м'язів в тонусі
  • поліпшення кровообігу в тканинах
  • зниження ваги
  • позбавлення від болю в пояніце, спині, ногах, головних болів і т.д.

 

Виходячи з усього вищесказаного, можна зробити висновок: використання масажного крісла дуже корисно для тих, хто підтримує здоровий спосіб життя і хоче завжди перебувати в тонусі і бадьорому настрої! Масажне крісло стане корисним доповненням в будинку: вашим незамінним помічником, здатним поліпшити самопочуття і дарувати позитивні емоції.

Переглядів: 468 | Додав: annakasiyan | Рейтинг: 0.0/0
Всьогого коментарів: 0
avatar